Csepeli Élet

Nem engedték fel Bangónét az összellenzéki színpadra

2018. március 15. - Bambi76

Saját pártjának is egyre kínosabb lehet Bangóné Borbély Ildikó, aki mint ismert, mindenféle indok és helyi kötődés nélkül, püspökladányi politikusként indul a választáson Csepel-Soroksáron. Bangónéval szemben többször is megfogalmazódott az a vád, hogy még az MSZP-s szavazókat is kényelmetlen helyzetbe hozza, mert akciójával megosztja az ellenzéki szavazatokat, és az egyébként teljesen esélytelen, a kormányváltást akarók talán leggyűlöltebb politikusát, Németh Szilárdot segítheti győzelemhez.

bangone.png

Úgy tűnik, most már pártjának is egyre kínosabb Bangóné csepeli indulása. Úgy tudjuk ugyanis, hogy Bangóné mindent megtett azért, hogy színpadra állhasson a március 15-i összellenzéki megmozduláson, melynek egyik szervezője éppen az MSZP volt, kérését ugyanakkor még csak meg sem tárgyalta a pártvezetés. 

Több helyről is azt az információt kaptuk, hogy Bangónét még a saját pártjában sem fogadják el, és éppen azért akart színpadra állni, hogy fajsúlyos politikusnak mutatva magát, valamennyire elfogadtassa magát a csepeli MSZP-sekkel. Csepel baloldali lakosai ugyanis pontosan tudják, hogy ha Németh Szilárd úgy nyer, hogy Bangóné versenyben marad, akkor csakis ő lesz okolható a fideszes politikus győzelméért.

− Az a baj, hogy Bangóné nem látja a saját felelősségét − mondta lapunknak egy baloldali szavazó, aki korábban aktivistaként is segítette az MSZP kampányait, de Bangónénak nem hajlandó segíteni. − Bangóné ugyanis az elbukott választás után elmegy innen, hazamegy Püspökladányba, de mi itt maradunk Csepelen, és nekünk kell belenézni a baloldali választók szemébe. Nekünk kell viselnünk a felelősséget amiatt, hogy Németh Szilárdot győzelemhez segítettük Bangóné indulásával − tette hozzá. 

Bangóné éppen az ehhez hasonló, vele kapcsolatos kételyeket, rossz érzéseket akarta eloszlatni azzal, hogy jelentős, országos politikusnak mutatja magát a március 15-én, ám minden próbálkozása kudarcba fulladt. Még a saját pártja sem vállalta a kockázatot, hogy színpadra állítsa, Bangóné stílusa ugyanis komoly visszatetszést kelthetett volna a választók szemében, ráadásul jelenleg éppen ő az egyik legfontosabb szimbóluma a megosztott ellenzéknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelielet.blog.hu/api/trackback/id/tr7813741166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bócz Judit 2018.03.15. 18:44:04

Mikor Gyurcsány bejelentette Tóth Zoltán visszalépését Szél Bernadett javára, azt gpndoltam, hogy talán lesz egy másik bejelentés is, Bangóné visszalépéséről. Tévedtem. :-( Ha Bangóné kínos az MSZP-nek, vajon miért nem lépteti vissza. Tényleg milliók vannak emögött, ahogy Gulyás Márton utalt rá?

hájasok 2018.03.16. 00:24:40

Mert a csepeli mszp az ő hátán remél visszamászni a húsosfazékhoz. Úgy gondolják, jó lopási technikákat tanultak a fidesztől, szeretnék kamatoztatni. Senki és semmi nem számít nekik ezen kívül. :( A csepeli dk meg mögéjük áll.
süti beállítások módosítása