Csepeli Élet

Az LMP Bangóné miatt nem lép vissza Csepel-Soroksáron

2018. március 19. - Bambi76

Bangóné miatt nincs ellenzéki együttműködés Csepel-Soroksáron, s így most 2014-s veresége ellenére Németh Szilárd fideszes politikus ölébe hullhat a győzelem. A csepeli és soroksári LMP-sek elismerik, hogy Németh Szilárd 2014-es legyőzője, Szabó Szabolcs a legesélyesebb ellenzéki jelölt helyben, ám ők csak akkor hajlandóak visszalépni a javára, ha Bangóné is megteszi ugyanezt.

bangone_lmp.png

A helyi LMP-sek szerint Bangóné nemcsak a helyi, de az országos együttműködésnek is rengeteget árt. Szerintük az a dölyfös, lenéző stílus, amit Bangóné megenged magának, mindenféle együttműködést ellehetetlenít. Mint mondják, érthetetlen, hogy az MSZP miért vállal bármiféle közösséget egy olyan emberrel, aki nyilvánvalóan Németh Szilárd szekerét tolja.

Szerintük, ha Bangóné jobb belátásra bírna, s visszalépne a jelöltségtől, akkor az az országos együttműködést is nagyban elősegítené. Ám amíg Bangóné a lakossági fórumain és nagy nyilvánosság előtt össze-vissza hazudozik az ellenzékről, addig nem sok esélyt látnak arra, hogy akár helyben, akár országosan legyen koordináció.

Az LMP-sek azt is elmondták: tény, hogy az LMP nem koordinál az Együtt-tel országos szinten, ám Szabó Szabolcs képességeit, alkalmasságát és elmúlt négyéves munkáját nehéz elvitatni. Elfogadhatatlan, hogy Bangóné vele kapcsolatban is össze-vissza hazudozik.

Mindenkinek az lenne a legjobb, ha Bangóné visszalépne a jelöltségtől, s ha most az országos együttműködésre nem sok esélyt is látnak, legalább helyben létrejönne valamiféle együttműködés. Mint mondják: csakis így tudnánk nyugodt lelkiismerettel tükörbe nézni. Ha Németh Szilárd győz április 8-án, azzal mi is leírjuk magunkat, de legfőképp Bangónéé lesz a felelősség - teszik hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelielet.blog.hu/api/trackback/id/tr4413752882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dare 2018.03.19. 22:59:42

"Szabó Szabolcs a legesélyesebb ellenzéki jelölt helyben, ám ők csak akkor hajlandóak visszalépni a javára, ha Bangóné is megteszi ugyanezt."

Én is így gondolom.
Ráadásul a Szabolcs egy teljesen jó jelölt abban körzetben.
De talán időben fog reagálni az Mszp, és jó döntést fog hozni.
Nekem Bangóné azzal a vállráncigálással nem lopta be magát a szívembe, és ami a legfontosabb: a kicsik nélkül nem győzhet.
Tehát az utolsó bekezdéssel maximálisan egyetértek.
süti beállítások módosítása