Csepeli Élet

Így biztatja Németh Szilárd Bangónét: „Tartson ki, Ildikó!”

2018. március 12. - Bambi76

Örülhet Németh Szilárd, amióta Bangóné Borbély Ildikó püspökladányi MSZP-s politikus bejelentette, mindenféle indok és helyi kötődés nélkül Csepel-Soroksáron indul a választáson. Bangóné indulásával ugyanis igencsak megnőtt az esélye annak, hogy a fideszes „rezsibiztos”, Szél Bernadett első számú ellenlábasa 2014-es bukása ellenére 2018-ban megnyerje a csepeli és soroksári mandátumot.

Bangóné indulása még a helyi MSZP-sek körében is megrökönyödést keltett, hiszen a politikus azóta sem adott magyarázatot arra, mi az oka, hogy mindenféle kötődés nélkül éppen egy olyan körzetben indul el, ahol nyerhetne akár a Jobbik, akár az LMP, akár az Együtt jelöltje is.

Érthető tehát, hogy Németh Szilárd a legboldogabb Bangóné Csepel-Soroksári indulásától, hiszen neki elemi érdeke, hogy megosztódjanak az ellenzéki szavazatok, s a következő négy évben is teli torokból ordítson „Soros-veszély”-t az országra, s tiltson ki Szél Bernadetteket a nemzetbiztonsági bizottság üléséről.

kitartas.png

Az MSZP-s politikusra okkal neheztelnek a kormányváltást akaró választók, akik ennek sok esetben személyesen is hangot adnak, ha Bangóné épp a kerületbe látogat.

Úgy tudjuk, Bangóné igencsak nehezen viseli a választók őszinteségét, illetve rosszallását, s értetlenül áll a csepeliek és soroksáriak elutasításával szemben. Ám ha a sajátjaitól nem is, legalább Németh Szilárdtól támogatást és együttérzést kap Bangóné: „Tartson ki, Ildikó!” – így biztatja a versenyben maradásra Németh Szilárd az MSZP politikusát. Mindez az ő helyzetében érthető is, hiszen Bangóné versenyben maradásával esélye van a győzelemre.

Innentől kezdve már csak az a kérdés, Bangóné miért köt véd- és dacszövetséget Németh Szilárddal, és miért utasít el mindenféle együttműködést mindazokkal, akik legyőzhetnék a rezsibiztost?

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelielet.blog.hu/api/trackback/id/tr7513734358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása